Comandă

Categorie Mix 

Tip Ceai Verde

Cunoaște-ți ceaiul

Ceaiul verde cu trandafir este o combinație de frunze de ceai verde și petale de trandafir uscate. Acest mix este legendar, deoarece, pe lângă aroma și gustul minunat, oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Cu toții suntem familiarizați cu avantajele ceaiului verde, dar când vine vorba de trandafir și extractele sale, beneficiile sunt mai puțin cunoscute. Componentele ca vitamina C, acidul malic, pectina, acidul citric transformă această băutură într-un adevărat elixir.

Îngrijirea pielii

Acest ceai este încărcat cu antioxidanți și are proprietăți antiseptice, anti-bacteriene și antiinflamatoare, ceea ce îl face o băutură ideală pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Are un continut ridicat de vitamina A și E, antioxidanți puternici care ajută la întinerirea pielii.

Pierderea în greutate

Puțini oameni cunosc că ceaiul verde cu trandafir este un diuretic foarte sigur și, prin urmare, este foarte eficient în scăderea în greutate.

Sistem imunitar puternic

Deoarece este plin de antioxidanti, și o sursa bună de vitamina C, întărește sistemul imunitar și vă menține corpul sănătos.

Durerea menstruală

Veste bună pentru fete!!!

Serviți o ceașcă de ceai verde cu trandafir și spuneți la revedere durerii menstruale. Această metodă a fost folosită de secole în satele antice din India.

Există nenumărate și infinite beneficii ale acestui ceai minunat. Comandați-l astăzi de la Drink Tea și bucurați-vă de beneficiile acestuia!

Beneficii pentru sănătate

  • Înlătură greața și amețelile

  • Vă ajută să vă relaxați

  • Menține corpul sănătos

Frunza uscată

Frunzele sunt verzi și au o formă plată, netedă și îngustă amestecate cu petale de trandafir uscate, care sunt de o culoare roșie intensă.

Infuzia

Frunze verzi deschise, cu aromă răcoritoare de trandafir.

Băutura

Când este infuzată, combinația noastră de ceai verde și trandafir are o aromă plăcută și dulce, care poate fi folosită atât pentru ceaiurile calde, cât și pentru cele reci.

Puteți adăuga

Ghimbir, lămâie, miere, lapte, zahăr 

12.02.2018

628