Comandă

Categorie Plantație unică

Regiune Nord-Estul Indiei

Tip Verde

Plantația Fatikcherra

Cunoaște-ți ceaiul

Un ceai verde exclusiv, doar pentru tine, cu un amestec moale și o astringență minimă, acesta este o alegere perfectă pentru a prepara un ceai rece cu gheață. Crescut pe plantația de ceai din Tripura, ceaiul are o minunată esență naturală. Bogat în antioxidanți ajută la scăderea în greutate și împachetat cu alte beneficii, aceast deliciu nord-estic este un ferm "da" pentru iubitorii de ceai. Începeți dimineața cu o ceașcă de ceai verde, rămâneți surprinși și îndrăgostiți pe tot parcursul zilei de gloria acestui ceai special.

Beneficii pentru sănătate

  • Ajută la menținerea metabolismului

  • Aduce beneficii pentru păr și piele

  • Îmbunătățește sănătatea creierului

Frunzele

Verzi cu indicii ușoare de rozmarin și nuci proaspete. Este o combinație de frunze verzi de diferite nuanțe.

Infuzia

Savuroasă, marcată de note calde. Frunze verzi deschise.

Băutura

Băutura începe pe o notă curată. Notele solide ale acestui ceai apar spre mijloc și umplă cavitatea bucală. Intensitatea acestor arome ajunge până la maxim, iar băutura din nou, se termină pe o notă curată.

Pași de urmat

Apa filtrată : 180 ml

Frunzele de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 70-75 ℃/158 - 167 ℉

Timp: 2-3 min

De adăugat:

Ghimbir, Lămâi, Miere, Lapte, Zahăr

Plantația Fatikcherra este situată în Tripura, una dintre cele șapte state din colțul nord-estic al Indiei. Proprietatea este înconjurată de păduri luxuriante de lemn de tec, sal, bambus și alți copaci tropicali. Zona este cunoscută pentru ploi abundente, care ating 150 de centimetri pe an, populații de tigri sălbatici și rinoceri și, nu în ultimul rând, pentru ceaiurile sale. Sezonul ploios durează din martie până în mai și este urmat de sezonul Monsoon din iunie până în septembrie. În timpul iernii, începând din octombrie și până în februarie, regiunea se confruntă cu o vreme extrem de rece. Fatikcherra a fost prima casă de ceai din Tripura, care produce ceai organic din 1998.

18.02.2018

397