Comandă

Categorie Plantație unică 

Regiune Darjeeling

Plantație Selimhill

Tip Verde 

Cunoaște-ți ceaiul

Acest ceai a fost produs de Selimhill, care este una dintre cele mai mari plantații de ceai din Darjeeling și este cel mai bine cunoscută în întreaga lume pentru "ceaiul verde organic de înaltă calitate". Situat la poalele munților Himalaia, la o altitudine de 3500 de metri deasupra nivelului mării, dealul Selim se întinde pe o suprafață de 370 de hectare, unde, în fiecare an, aproape 200 de persoane sunt implicate în creșterea ceaiurilor de primă calitate. Acesta este într-adevăr un ceai miraculos care îmbunătățește sănătatea și calmează gusturile simultan. Odată gustată, această ceașcă aromată nu va mai putea fi ignorată și va deveni partenerul vostru de sănătate pe viață!

Beneficii pentru sănătate

  • Omoară bacteriile și reduce infecțiile

  • Îmbunătățește metabolismul

Frunzele uscate

Au o aromă călduță de culoare verde-negru și nuanțe de ocru.

Infuzia

Aroma este fructată, de un verde închis.

Băutura

Lichidul este ușor, dar destul de astringent pe alocuri. Unele note mai accentuate domină cupa, în timp ce paralel cu acestea alte note dau o statornicie diferită băuturii. Notele de vârf au sugestii marine în spate.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180 ml

Frunzele de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 70-75 ℃/158 - 167 ℉

Timp: 2-3 min

De adăugat:

Ghimbir, Lămâi

Selim Hill este un complex de ceai organic, situat în zona Kurseong din regiunea Darjeeling. Este așezat pe o pantă de deal cu diferite înălțimi care se ridică până la circa 3.500 de metri și se îndreaptă spre muntele din nord. Proprietatea este răspândită pe o suprafață brută de 370 de hectare, din care plantarea ceaiului se face pe 170 de hectare. Se revarsă pe  segmente superioare și joase și include patru sate.

18.02.2018

401