Comandă

Categorie Plantație unică 

Regiune Darjeeling

Plantație Sungma

Tip Green Tea

Cunoaște-ți ceaiul

Ceaiul este renumit pentru culoarea bogat aurie și aromă distinctivă de muscat (un tip de struguri). Acest ceai primește puncte de apreciere pentru mai multe aspecte. Are o aromă de struguri muscat cu un amestec floral, cu note de condimente calde și suc de fructe, un finisaj dulce și o astringență echilibrată. Această recoltă excelentă de vară a ceaiului negru Darjeeling provine de la plantația Sungma, una dintre cele mai apreciate din regiune.

Beneficii pentru sănătate

  • Reduce riscul de diabet de tip 2

  • Reduc e riscul apariției bolii Parkinso

  • Previne apariția cariilor dentare

Frunza uscată

Textura acestor frunze este frumoasă și bine formată și reprezintă o pereche de 2 frunze cu un mug.

Infuzie

Acest ceai are aromă moale de veggie cu infuzie verzuie.

Băutura

Băutura are o culoare verde deschis, cu nuanțe de galben deschis și note subtile de veggie, care formează o aromă ușoară.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180 ml

Frunzele de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 70-75 ℃/158 - 167 ℉

Timp: 2-3 min

De adăugat

Ghimbir, Lămâi

Sungma

Situată la o altitudine de 1155 de metri deasupra nivelului mării, plantația Sungma este renumită pentru ceaiurile sale China Hibride și produce aproximativ 10% din clonele de calitate Darjeeling. Condițiile climatice conduc, în cea mai mare parte, la o aromă foarte delicată și o băutură caldă de ceai.

18.02.2018

196