Comandă

Categorie Plantație unică 

Regiune Kangra

Tip Ceai negru

Tea Estate Dharmasala

Cunoaște-ți ceaiul

Un ceai negru spectaculos din plantația de ceai Mann din regiunea Kangra, nordul Indiei. Este unul dintre cele mai apreciate ceaiuri premium, renumit pentru gustul său în întreaga lume. Acest ceai reprezintă o experianță deosebită. Puterea solului și aerului montan se combină cu plantele și le impregnează cu o aromă și un gust captivant. Savurarea delicioasă a acestui ceai este astfel unică, bogată și suculentă, la fel de bună ca faimoasa primă recoltă Darjeeling. O surpriză plăcută, care ar trebui să fie prezentă pe masa oricărui iubitor de ceai.

Beneficii pentru sănătate

  • Reduce riscul unui accident vascular cerebral

  • Omoară bacteriile din cavitatea bucală

  • Reprezintă un factor de fericire 

Frunza uscată

Acestui ceai premium îi sunt caracteristice frunze verzi, luminoase, cu o aromă maiestuoasă de iarbă proaspătă tăiată care se topește într-o ceașcă de ceai frumoasă.

Infuzie

Aroma este vegetală și pământească, pe fundal cu note ușor florale.

Băutura

Dulce, strălucitoare, caracteristică primei recolte.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180 ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 95-100 ℃/203 - 212 ℉

Timp: 4-5 min

De adăugat

Ghimbir, Lămâie, Miere, Lapte, Zahăr

Dharamsala este un mic oraș situat în cartierul Kangra din Himachal Pradesh, în nordul Indiei. Zona unificată pentru plantarea ceaiului, formată din 3 domenii proeminente, adică Mann, Hoodle & Tawa, care produc în fiecare sezon ceaiuri distinctive și premium. Înființată în 1882, toate aceste 3 plantații sunt deținute de familii și se află la o altitudine medie de 4800 de metri deasupra nivelului mării. Cu vederea spre Himalaya, plantația oferă priveliști splendide ale regiunii.

18.02.2018

430