Comandă

Categorie Plantație unică

Regiune Darjeeling

Tip Ceai negru 

Tea Estate Glendale

Cunoaște-ți ceaiul

Asigurați-vă o ceașcă de ceai perfectă cu un amestec puternic de frunze negre de calitate, și furați inima cuiva cu un zâmbet. Un ceai special din Darjeeling (Plantația de ceai Glendale), care este cunoscut pentru gustul său strălucit și aspectul extraordinar. Ceaiul are un gust exclusiv, cu o combinație reușită dintre miere, lămâie și ghimbir care pătrunde în suflet și promovează un efect calmant. Acest ceai este perfect pentru oricare parte a zilei - dimineața, ziua sau noaptea!

Beneficii pentru sănătate

  • Elimină radicalii liberi, păstrând pielea tânără

  • Îmbunătățește sistemul imunitar

  • Îmbunătățește digestia

Frunza uscată

Amestec de frunze lungi, negre-maronii, marcate de note de lemn umed și o dulceață balsamică.

Infuzia

Frunze larg deschise de culoare verde măslinie și maro.

Băutura

Lichidul este luminos, floral și ușor aprins în jurul marginilor. Notele de ierburi vin din mijloc, intensificând în continuare aromele. Este prezentă o dulceață, marcată de un prun indian, care deschide întreaga băutură și este și mai vizibilă la final. Notele de ierburi dulce sunt amestecate cu aromă de crin și atingeri de ulei de citrice și caise uscate.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180ml 

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 95-100 ℃/203 - 212 ℉

Timp: 4-5 min

De adăugat

Ghimbir, Lămâi, Miere, Zahăr

Plantația Glendale, este o vale cunoscută din renumita zonă montană Nilgiris din sudul Indiei, care datează din 1835 facând istorie în domeniul plantării ceaiului. Glendale este situată la altitudini de la 1650 m la 2120 m deasupra nivelului mării și este dotată cu condiții climatice caracteristic reci, uscate și cețoase, care conferă lăcustului de ceai o culoare galben aurie și aurie, pe lângă o aromă florală deosebit de liniștitoare. Ceaiul verde făcut aici este aromat și neted la gust.

18.02.2018

371