Comandă

Categorie Plantație unică

Regiune Darjeeling 

Tip Ceai negru

Tea Estate Gopaldhara

Cunoaște-ți ceaiul

Un ceai perfect de vară din iconica și frumoasa plantație "Gopaldhara" din Darjeeling. În afară de a fi rafinat, acest ceai este un salvator de bani perfect pentru toți. Nu credem în compromitere, calitatea contează. Prin urmare, acest ceai este prelucrat de experți și proaspăt ambalat direct de pe plantația de ceai. Obțineți o ceașcă de ceai de un portocaliu închis cu o aromă plăcută de munte. Fie că este vorba despre un eveniment mic sau mare, acest ceai este perfect pentru orice moment. Nu pierdeți ocazia de al încerca chiar acum!

Beneficii pentru sănătate

  • Îmbunătățește sănătatea tractului digestiv.

  • Îmbunătățește circulația sângelui

  • Îmbunătățește sănătatea reproductivă

Frunza uscată

Frunzele sunt au vârfuri de argint, precum și nuanțe încântătoare de verde. Aroma este dulce cu sugestii de piersic dulce, caise și căpșuni.

Infuzia

În principal, maro cu pete de verde. Primele note sunt florale și dulci, cu migdale, fructe și vanilie (fructe preparate). Pe undeva aduce aminte de mirosul de unt dulce.

Băutura

Lichidul este de un auriu strălucitor, care domină ceașca. Gustul se dezvoltă în gură de la note de ierburi până la note florale.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 95-100 ℃/203 - 212 ℉

Timp: 4-5 min

De adăugat

Miere, Zahăr

Gopaldhara este una dintre cele mai înalte plantații din regiunea Darjeeling. Se întinde de la 3500 m la 7000 m. Înființată în 1881 a produs ceaiuri rafinate pentru clienții săi la nivel mondial. Toate ceaiurile sunt ambalate proaspăt pe plantație, pentru a păstra cele mai bune arome.

18.02.2018

405