Comandă

Categorie Amestec

Tip Ceai negru

Cunoaște-ți ceaiul

Acest amestec unic de Earl Gray combină un ceai negru afumat la foc din zonele înalte din nordul Indiei, cu extract de bergamotă și citrus, un ceai cu un profil de aromă îndrăzneță și asertivă. Nota dominantă în infuzie este cea a unui ceai negru de foc, care dăruie un gust deosebit, completat de o aromă dulce și parfumată de bergamotă, care stopează notele intense de fum și și balansează perfect gustul și aroma acestui ceai.

Beneficii pentru ceai

  • Menține constantă tensiunea arterială

  • Îmbunătățește metabolismul, ajută la scăderea în greutate

  • Îmbunătățește aspectul părului și pielii

Frunza uscată

Frunze de culoare brună-negrie, cu bucăți de scorțișoară, păstăi de cardamom decorticat, ghimbir uscat și cuișoare. Notele de citrice, cardamom și cuișoare, citricele sunt în special prezente.

Infuzia

Culoare brună cu miros de condimente decorticate. Aromă de citrice, scorțișoară și cardamom

Băutura

De o armonie melodioasă, de citrice și mirodenii calde. Infuzia, în timp ce este plină de culoare și ușor revigorantă, curge ușor, punând accent pe prezența condimentelor. Malțul și citricele, intrând în contradicție una cu cealaltă, dau un gust perfect. Scorțișoara are o apariție trecătoare.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 95-100 ℃/203 - 212 ℉

Timp: 4-5 min

De adăugat

Lămâi, Zahăr

Earl Gray este unul dintre cele mai recunoscute ceaiuri aromate din lume. Acest chintesențial ceai englezesc conține, tipic, o bază de ceai negru aromat cu ulei din coaja de portocală de bergamot, un citric cu aspect și aromă de portocală și o lămâie cu puțin grepfruit. Cultivarea de astăzi a portocalei de bergamot este considerată a fi un hibrid al portocalei amare a Seviliei, originară din Marea Mediterană, și o lamâie dulce originară din Asia de Sud-Est.

18.02.2018

393