Comandă

Categorie Amestec 

Regiune Assam

Tip Ceai negru

Cunoaște-ți ceaiul

Bogat și puternic, încărcat cu antioxidanți și substanțe nutritive , acest amestec de mic dejun este ceaiul la care trebuie să vă întoarceți atunci când aveți nevoie de un ceai rapid (primul lucru de dimineață). Profilul de gust al acestui ceai pornește de la notele dulci ajungând la cele puternice, de înaltă ardere. În timp ce luați o înghițitură de acest ceai, simțiți note de miere, malț și doar un indiciu ușor de fum. Finalizând pe o notă intensă, acest ceai este cel mai bun mod de a începe o zi.

Beneficii pentru sănătate

  • Îmbunătățește starea pielii
  • Scade colesterolul

Frunza uscată

Frunze rotite, foarte lungi și negre.

Infuzia

Note de parfum de migdale și flori de portocale.

Băutura

Aromă mată cu indicii de cacao. Acest ceai vă încântă imaginația cu arome clasice dulci-fumoase ale unui amestec atemporal. Infuzia este densă și dulce, cu roșiața malțului și a mierei, îmbibată cu un indiciu de fum care rămâne bine până la final. Robustă și netedă, o picătură de lapte ridică imens senzația de înăbușirea.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 95-100 ℃/203 - 212 ℉

Timp: 4-5 min

De adăugat

Ghimbir, Lămâi, Miere, Lapte, Zahăr

Acest ceai este un mix perfect din Assam, Ceylon și Kenya pentru a completa orice mic dejun, este o ceașcă sănătoasă de fructe. Chiar dacă acest amestec pare a fi destul de liniștitor, el este perfect pentru dimineață.

18.02.2018

388