Comandă

Categorie Amestec

Tip Ceai verde

Cunoaște-ți ceaiul

Ceaiul verde cu iasomie este un amestec clasic, delicat și exotic, care a fost folosit de secole de către chinezi. Pentru chinezi, este ca un elixir "liniștitor de spirit" care vine din sânul natuii. Acest ceai este realizat prin încorporarea florilor de iasomie cu ceai verde, ceea ce duce la o băutură miraculoasă cunoscută sub numele de "ceai verde de iasomie".

Ce-l face special?

Acest ceai este unic datorită aromelor puternice și beneficiilor pentru sănătate oferite. Este, de fapt, o teorie ce susține puterea dublă a acestui ceai - beneficiile combinate ale iasomiei și ceaiului verde. Iasomia este adesea cunoscută sub numele de "Regina florilor" datorită buchetului specific și a beneficiilor excepționale pentru sănătate. În medicina naturală, iasomia este folosită pentru a spori imunitatea și a combate febra. Cea mai importantă utilizare este sub formă de aromoterapie, utilizată în lumânări, tămâie etc. Parfumul poate influența pozitiv spiritul uman.

Pe de altă parte, popularitatea crescândă a ceaiului verde este la fel nu întâmplătoare, ci se datrează, beneficiilor lui pentru sănătate. Încărcat cu tone de antioxidanți, acest ceai combate diferite boli cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, problemele de piele și multe altele. Dacă doriți să trăiți o viață sănătoasă în lumea de astăzi, atunci trebuie să consumați cel puțin 2-3 cești de ceai verde pe zi.

Beneficii pentru sănătate

  • Ajută la vindecarea alergiilor

  • Calmează și ajută la anxietate

  • Vindecă mahmureala

Frunza uscată

Frunzele sunt hidroscopice, absorb foarte ușor esențele florale cum ar fi iasomia, care este apreciată pentru caracterul său montan și dulceața elegantă. Revigorantă și parfumată, iasomia a fost considerată, timp de secole, un ceai digestiv perfect.

Infuzia

Frunze verzi deschise cu aromă de iasomie.

Băutura

Aromă plăcută și calmantă de iasomie, combinată cu o aromă de ceai verde, clară și vegetală.

Pași de urmat

Apă listrată: 180ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 70-75 ℃/158 - 167 ℉

Timp: 2-3 min

De adăugat

Ghimbir, Lămâi, Miere, Zahăr

18.02.2018

370