Comandă

Categorie Amestec

Tip Ceai Verde

 Cunoaște-ți ceaiul

Tulsi sau busuiocul sfânt, este bine cunoscut sub numele de „regina ierburilor”, este o plantă sacră care este venerată în cultura hindusă. Beneficii semnificative l-au făcut să fie o plantă bine cunoscută atât în ​​India, cât și în țările occidentale. Cercetătorii i-au dat numele de "super-plantă".

Amestecul magic de frunze uscate de busuioc și ceai verde creează „Tulsi Green Tea.“ Beneficiile ceaiului verde sunt cunoscute a fi foarte multe, la fel de conștienți suntem și de beneficiile pentru sănătate ale busuiocului, acesta conține Eugenol, un ingredient activ, care acționează ca un antioxidant și previne un șir de boli.

Acest ceai acționează ca un elixir pentru căile respiratorii, cum ar fi răceala, tusea și astmul. Acționează ca un imunomodulator și liniștește tusea. Acest ceai din plante este încărcat cu proprietăți anti-bacteriene, antifungice și antiinflamatoare, care pot ajuta la combaterea infecțiilor, precum și la inflamații și alergii ale tractului respirator.

Aportul regulat al acestui ceai reduce colesterolul și scade tensiunea arterială. Una dintre cele mai importante proprietăți ale ceaiului tulsi este capacitatea sa de conbate stresul și nu afectează nivelurile normale ale hormonului cortizol din organism.

Busuiocul vă mai oferă pe lângă bunăstarea fizică și una psihică. Noi, cei de la Drink Tea, vă aducem cel mai bun ceai verde cu busuioc disponibil pe piață.

Cumpărați unul acum și faceți un pas înainte spre o viață sănătoasă!

Beneficii pentru sănătate

  • Reduce riscul bolii Alzheimer
  • Ajută la vindecarea răcelii și gripei
  • Îmbunătățește aspectul părului și pielei

Frunza uscată

Un ceai verde robust cu aromă revigorantă și gustoasă de busuioc. Oferă o gamă largă de beneficii remarcabile pentru sănătate, inclusiv o abundență de antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism.

Infuzia

Amestec de frunze mici, verzi, deschise. Miros de busuioc, ierburi și note ușoare de cereale fierte.

Băutura

O aromă delicioasă, relaxantă de busuioc, echilibrată prin aroma ceaiului verde.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 70-75 ℃/158 - 167 ℉

Timp: 2-3 min

De adaugat

Ghimbir, Lămâi, Miere, Zahăr

18.02.2018

380