Comandă

Categorie Plantație unică

Regiune Darjeeling

Tip Ceai Alb

Cunoaște-ți ceaiul

Este un ceai de la o altitudine joasă de pe plantația North Tukvar din Darjeeling, care reprezintă un tip de ceai rar, cu muguri uriași și frunze de copaci de ceai care cresc sălbatic. Un deliciu adevărat, un excelent ceai alb bogat în antioxidanți, cu un gust fin, dulce, vag de fructe și cu finisaj moale. Deoarece este cules cu muguri, aceasta oferă proprietăți antioxidante mai înalte în comparație cu alte ceaiuri din aceeași categorie. Este cel mai ideal ceai pentru revigorarea corpului și minții. Dacă vă place ceaiul alb, nu trebuie să îl ratați.

Beneficii pentru sănătate

  • Scapă de cearcănele de sub ochi

  • Îmbunătățește puterea de concentrare și memoria

  • Menține corpul sănătos

Frunza uscată

Frunze de culoare verde-gălbui cu muburi argintii și cu o aromă de flori.

Infuzia

Oferă un gust de fructe la început (mango), apoi vanilie. O aromă ușoară de minerale și florai își face apariția pe parcurs.

Băutura

Clară, galbenă, foarte plină, dezvoltă o astringență subtilă în partea din spate a gurii. Un început puternic floral cu note de fructe (mango, papaya, lici), urmate de un gust ușor de lapte, aromă de fân și alte accente de ierburi care se simt mai accentuat pe finalul băuturii.

Pași de urmat

Apă filtrată: 180 ml

Frunze de ceai: 1-2 TSP/2.5 Gram

Temperatura: 85-90 ℃/185 - 194 ℉

Timp: 2-3 min

De adăugat

Ghimbir, Zahăr

O mai plantație mai joasă, North Tukvar, este o proprietate din Jorethang, Sikkim, situată la o altitudine variind de la 1500 m la 2800 m deasupra nivelului mării și se intinde pe 195 de hectare. Proprietatea are o grădină dedicată plantelor de ceai în proporție 95% care formează un peisaj minunat. Aproape 25% din grădina plantată are ceaiuri clonale de înaltă calitate și un randament anual de 110 tone. Proprietatea este cea mai cunoscută pentru producerea de ceaiuri florale clonale și ceai negru ortodox.

18.02.2018

280