Comandă

Materiile prime pentru producția de Da Hong Pao sunt colectate o dată pe an, la începutul lunii mai. Frunzele sunt vestejite, după care sunt zdrobite și fermentate. Iar după, sunt prăjite și răsucite. Pentru a scăpa de umiditatea excesivă și pentru a forma frunzele de ceai, acestea trec prin procesul de uscare. În timpul verii, butașii se taie și se sortează. Iar la etapa finală se încălzesc ușor pe cărbuni.

Ceaiul este recomandabil să fie preparat într-un vas din sticlă sau porțelan. Peste 3-5 grame de ceai se toarnă apă fiartă, răcită la 95-100 de grade. După un minut, frunzele de ceai trebuie să fie fie spălate, pentru aceasta trebuie să schimbați apa. Acest oolong poate fi preparat de până la opt ori.

Ceaiul îmbunătățește perfect starea de spirit, face mintea clară, elimină tensiunea emoțională și promovează un dialog armonios în compania prietenilor. Da Hong Pao oferă o stare de bine și vă permite, prin gustul și aroma intensă, să simțiți senzații plăcute, răspândite în tot corpul.

18.02.2018

237