Comandă

Categoria: Ceai Pu-erh

Tip: Copt/fermentat
Data: Februarie 2008
Un amestec minunat de Shu Pu-erh, produs din materia primă din orașul Menghai.

Infuzia este de oculoare auriu-galbenă și dă un post gust dulciu.

Beneficii pentru sănătate:

  • scade colesterolul
  • scade presiunea din sânge 
  • crește rata metabolismului

Cum pregătim un ceai Pu-erh:

Pas 1: Într-un vas puneți 3-5 gr de ceai Pu-erh.

Pas 2: Turnați apă fiartă (250 ml), lasăți frunzele 10 secunde sub această apă, după care aruncați-o, astfel ca în vas să rămână doar frunzele înmuiate.
Pas 3: Umpleți ceainicul cu apă fierbinte și puneți capacul. După infuzarea de 10 secunde sau mai mult (în dependență de tăria dorită), ceaiul poate fi servit.
Pas 4: Puteți repeta această procedură de câteva ori, neschimbând frunzele de ceai, dar mărind de fiecare dată timpul de infuzare.  

05.06.2018

205